Diensten

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat is altijd vervelend. Van Zeijl Autoschade kan u direct helpen met een kras, deuk of een grote schade. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt met uw verzekering zoals de schade calculatie en expertise. De administratieve afhandeling met de verzekeraar nemen wij voor u geheel uit handen. Uw voertuig wordt veilig en vakkundig hersteld volgens de FOCWA normering.  Hieronder een overzicht van onze diensten.

 

Intake

Om een vlotte schade afhandeling voor u te kunnen verwerken kunt u bij schade aan uw auto direct contact op nemen met Van Zeijl Autoschade. De receptionist neemt een aantal zaken met u door. Indien de auto nog rijdbaar is wordt een afspraak gemaakt om langs te komen voor een intake van de schade. In overleg kan er gebruik worden gemaakt van een leenauto.

 

Taxatie

Voor de taxatie van de schade wordt een Audatex calculatie gemaakt die samen met de expert van de verzekeraar beoordeeld wordt. Kosten van de betreffende taxatie zijn voor de klant kosteloos indien de auto bij Van Zeijl Autoschade gerepareerd wordt.

 

Spuitwerk

Ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd, is een efficiënte en kostenbesparende reparatietechniek voor kleine beschadigingen. Deuken worden uit de carrosserie gehaald zonder dat de lak wordt aangetast.

 

     

 

Richten carrosserie

Ook de zwaardere schades kunnen bij Van Zeijl Autoschade middels een richtbank vakkundig hersteld worden.

 

Restylen

Ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd, is een efficiënte en kostenbesparende reparatietechniek voor kleine beschadigingen. Deuken worden uit de carrosserie gehaald zonder dat de lak wordt aangetast. Het is een bijzondere manier van vakmanschap wat jarenlange ervaring vereist. Deze techniek beheerst Van Zeijl Autoschade. Wanneer u binnen komt met uw auto geven ze graag advies vanuit hun expertise.

 

  

 

Heeft u vragen over onze werkzaamheden?

Neem dan contact met ons op